Vælg en side

EU-folkemøde Mariager

Bliv partner og deltag på EU-folkemødet

EU-folkemødet er skabt i samarbejde med politiske partier, organisationer, virksomheder og lokale kræfter, som hver især bidrager til folkemødet.

Din organisation eller virksomhed kan blive partner på EU-folkemødet med en stadeplads eller med debat på en af vores temascener.

DEMOKRATIPARTNER

Som demokratipartner på EU-folkemødet får man en stor, overdækket stadeplads. Teltet måler ca. 6×9 meter inkl. gulv, lyd og lys. Man får ligeledes sit logo på hjemmesiden samt i program og på bannere. Som demokratipartner får du muligheden for at sætte dagsordenen i eget telt, med lige præcis de emner, som I finder vigtige ved EU-debatten.

Som Demokratipartner vil vi promovere jeres deltagelse i pressemateriale mv.

Med egen stadeplads er der frie rammer for temaer på debatter, så længe de ligger inde for EU og Europa-temaet. Der er også gode muligheder for at gå sammen med jeres gode samarbejdspartnere på en stadeplads.

Kontakt projektmedarbejder Katrine Højen Vad og start et samarbejde om jeres deltagelse på EU-folkemødet.

Katrine Højen Vad

Tlf: 31 31 90 38

E-mail: khv@europabevaegelsen.dk

PARTNER

Som partner på EU-folkemødet deltager man med en mindre, overdækket stadeplads på ca. 5×5 meter inkl. gulv, lyd og lys. Man får ligeledes sit logo på hjemmesiden samt i program og på bannere. Som Partner kan du sætte dit eget præg på EU-debatten.

Med egen stadeplads er der frie rammer for temaer på debatter, så længe de ligger inde for EU og Europa-temaet. Der er også gode muligheder for at gå sammen med jeres gode samarbejdspartnere.

Kontakt projektmedarbejder Katrine Højen Vad og start et samarbejde om jeres deltagelse på EU-folkemødet.

Katrine Højen Vad

Tlf: 31 31 90 38

E-mail: khv@europabevaegelsen.dk

DEBATPARTNER

På EU-folkemødet findes tre store debatscener:

1. Sundhed
2. Klima
3. Digitalisering

Som organisation eller virksomhed har man mulighed for at arrangere en debat alene eller i samarbejde med andre. Alle debatter livestreames på debatpartnerens platforme.

Hver tid på temascenerne bookes for 1 time, så hver debat kan vare op til 50 minutter (med tid til sceneskift). 

Når en debattid på en af temascenerne er booket, lægger vi organisationens/virksomhedens navn og logo på hjemmesiden, i programmet og på bannere. Der vil være et begrænset antal tider på temascenerne, som fordeles efter først til mølle-princippet.

Kontakt Camilla Bendix Jeppesen for en snak om jeres deltagelse på EU-folkemødet.

Camilla Bendix Jeppesen

Tlf: 33 141 141

E-mail: cbj@europabevaegelsen.dk

Bliv partner i dag

Kontakt Projektleder Signe Møller Priesler for at reservere plads som partner til festivalen. Alle partnerskaber aftales efter først-til-mølle princippet.

Kontakt os

Signe Møller Preisler
Projektleder

Mail: smp@europabevaegelsen.dk

Tlf: 31 40 03 80