Vælg en side

EU-folkemøde i Mariager d. 27.–28. august 2021

EU-folkemøde i Mariager er Danmarks demokratiske samlingssted for EU-debatten.

Kom og vær med, når Mariager inviterer til folkefest i den danske sensommer og danner rammen om en weekend med samtale, musik, debat, underholdning, politik og en lang række spændende aktiviteter.

Kom og vær med

Kom til EU-folkemøde i sensommeren, når Mariager inviterer borgere, politikere og organisationer til debat, underholdning og god stemning. Omdrejningspunkter er demokrati og kultur, og hvad der forbinder os i Europa.

EU-folkemødet i Mariager bliver en folkefest, hvor borgere, politikere og meningsdannere mødes i Mariagers smukke gader for at fejre demokratiet og vores fælles europæiske projekt.

Læs mere her

Bliv partner

EU-folkemødet er et efterspurgt forum, hvor politikere, organisationer og virksomheder kan mødes med borgerne og sætte fokus på de store og små dagsordener, der fylder på europæisk plan. For organisationer og virksomheder er der flere måder at deltage i folkemødet på.

Læs mere her.

Politik på EU-folkemødet

Med EU-folkemødet skaber vi en unik mulighed for, at politikere, organisationer, virksomheder og  borgere kan møde hinanden til en samtale om EU og europæiske forhold. Det handler om de ting, som er vigtige for os som europæere, og det hele foregår i uformelle rammer.

Vi forventer, at 10.000 gæster besøger EU-folkemødet i Mariager.

Læs mere her

Vores Partnere