Vælg en side

Om EU-folkemødet

EU-folkemøde i Mariager finder sted 27.–28. august 2021. Det er Danmarks største platform for EU-debatten. Her mødes borgere, politikere, organisationer, virksomheder og meningsdannere i smukke og uformelle rammer.

EU-folkemøde ligner de folkemøder vi danskere efterhånden kender fra mange egne af landet: med stadepladser, barer og scener beliggende rundt i hele Mariagers charmerende bymidte. Mariager er indbegrebet af dansk idyl: Bindingsværkshuse og brostensbelagte gader sætter sit præg på byen, som ligger i det smukke danske naturområde omkring Mariager Fjord. 

På EU-folkemødet hylder vi demokratiet og fællesskabet. Du kan besøge et af de mange telte med organisationer og politikere, og du kan opleve debatter og events på folkemødets fem scener. Begge dage er der derfor rig mulighed for at udforske, diskutere og blive klogere.

Du kan også besøge en af vores tre temascener, hvor der både fredag og lørdag vil debatteres klima, digitalisering og sundhed. Der vil løbende på den lille scene være musik og debatter, og på hovedscenen vil du kunne se store debatter. Lørdag aften slutter vi folkemødet af med en stor koncert på hovedscenen med et kendt dansk navn.

Vi glæder os til at se dig i Mariager!

Velkommen til EU-debatten

Med EU-folkemødet skaber vi en unik mulighed for at møde de danske borgere i en debat om EU og europæiske forhold. Selvom det handler om de ting, som er vigtige for europæiske borgere, virksomheder og organisationer, foregår det hele i uformelle rammer.

Vi forventer, at 10.000 gæster besøger EU-folkemødet.

EU-folkemødet er en mulighed for at politikere, organisationer og virksomheder for at møde borgerne i uformelle rammer.

Som vi efterhånden kender det fra andre folkemøder, så har organisationer, politikere og virksomheder stort udbytte af at kunne sætte fokus på deres egne dagsordenener, og der er exceptionelt gode muligheder for at networke i festlige og uformelle rammer.

et nyt fokus på eu

Der har aldrig før eksisteret en platform, hvor EU debatteres i så stor en skala som den, vi får nu. EU-folkemødet bliver årets største EU-begivenhed i Danmark.

Det europæiske samarbejde i EU er en af grundpillerne i vores samfund, og om man er tilhænger eller ej, så spiller EU en stor rolle i danskernes liv og hverdag. Derfor er det vigtigt, at vi diskuterer EU, Europa, alle de ting der binder os sammen, og de udfordringer, der er.

Alle er velkomne

EU-folkemøde i Mariger er et gratis og åbent arrangement, hvor alle er velkomne – om du så er borger, businesswoman eller boligminister. Velkommen!

Kontakt os

Signe Møller Preisler
Projektleder

Mail: smp@europabevaegelsen.dk

Tlf: 31 40 03 80