Vælg en side

Det er vigtigt, at EU-debatten nytænkes. Derfor er Europabevægelsen meget glade for at indgå i et samarbejde med Krifa til EU-dagen den 28. august. Krifa har en vigtig stemme i forhold til debatten om arbejdsmarkedet og EU.

Eik Dahl Bidstrup, formand for Krifa, understreger desuden vigtigheden af EU og at debatten bliver taget. 

– EU har en ambition om øget trivsel for alle Europas lønmodtagere. Det er en meget vigtig ambition, som Krifa bakker op om

Europabevægelsen er glade for at Krifa bakker op om EU-dagen og tager debatten om arbejdsmarkedet. Vi mener, at det er nødvendigt at debatten om EU bliver spredt ud og flere tager stilling til de emner, som påvirker os. Det er derfor utrolig vigtigt, at en organisation som Krifa bakker op om EU-dagen.

Til EU-dagen i Mariager den 28. august 2021 mødes danskerne i uformelle rammer og diskuterer de spørgsmål, der betyder noget for os alle sammen i det europæiske samarbejde. Målet er, at danskerne i større omfang involverer sig aktivt i EU-debatten fremover.

Du kan følge eventet på ”EU-dagen i Mariager” på Facebook.