Vælg en side

Det er vigtigt, at alle bliver inkluderet i EU-debatten. Derfor er Europabevægelsen meget glade for at indgå i et samarbejde med HK til EU-dagen den 28. august. Der skal sættes fokus på EU’s indflydelse i Danmark og til det er HK en central organisation.

Kim Simonsen, Formand for HK Danmark, understreger at det er nødvendigt at vi sætter fokus på både de gode og udfordrende dele af EU-samarbejdet.

– Grænseoverskridende udfordringer kalder på grænseoverskridende løsninger. Men de fælles løsninger skal findes uden det bliver på bekostning af allerede eksisterende, velfungerende samfundsmodeller. Det er en evig hårfin balance. Derfor er samtalen om Europa vigtig

EU-debatten skal nytænkes og vi skal sikre at vi får belyst alle dele af samarbejdet. Vi mener, at det er nødvendigt at flere bliver bevidste om EU’s indflydelse og flere tager del i debatten. Det er derfor utrolig værdifuldt, at en organisation som HK bakker op om EU-dagen. 

Til EU-dagen i Mariager den 28. august 2021 mødes danskerne i uformelle rammer og diskuterer de spørgsmål, der betyder noget for os alle sammen i det europæiske samarbejde. Målet er, at danskerne i større omfang involverer sig aktivt i EU-debatten fremover.

Du kan følge eventet på ”EU-dagen i Mariager” på Facebook.