Vælg en side

Mød Dansk Industri og Blox på EU-dagen og byd ind med dine ideer til hvordan Europas fremtid sikres så den er grøn, bæredygtig og med plads til os alle. Hør mere om projektet, kom med dine bud og vær med til at diskutere de fælles udfordringer, vi står overfor. 

Med det nye projekt ”New European Bauhaus” vil Europa-Kommissionen og Ursula von der Leyen inddrage europæerne med formål at lave nye bæredygtige principper for bygninger, byrum og det levede liv.

Målet med dette projekt er at de knappe ressourcer vi har bliver brugt bedst muligt samtidig med, at vi tager hensyn til det gode liv. På tværs af Europa skal vi arbejde for et cirkulært samfund, hvor vi kombinerer de kulturelle, bæredygtige og miljømæssige ressourcer, vi har i Europa.

Dansk Industri og BLOX er gået sammen i projektet ”New European Bauhaus – Designing the irresistible circular society”. Gennem borgerdialog vil de sætte fokus på Europas udfordringer og sammen diskutere bæredygtige muligheder for fremtiden. Mariager har heldigvis rigtig mange løsninger at byde ind med – og den viden håber vi I vil dele.

Læs mere om ”Designing the irresistible circular society” – New European Bauhaus projektet her.

Til EU-dagen i Mariager den 28. august 2021 mødes danskerne i uformelle rammer og diskuterer de spørgsmål, der betyder noget for os alle sammen i det europæiske samarbejde. Målet er, at danskerne i større omfang involverer sig aktivt i EU-debatten fremover.

Du kan følge eventet på ”EU-dagen i Mariager” på Facebook.