Vælg en side

EU’s indflydelse i Danmark er enorm. Det er vigtigt, at politikere og borgere mødes og snakker om EU og det europæiske samarbejde. Europabevægelsen er derfor glade for, at Konservative Folkeparti er med på EU-dagen den 28. august. Der er ingen tvivl om, at vi skal have politikerne i tale, når det kommer til vigtige EU-spørgsmål.

Pernille Weiss, Medlem af Europaparlamentet for Det Konservative Folkeparti understreger vigtigheden af EU-debatten.

– Svært med – umuligt uden! Sådan kan man også sige om EU indimellem og derfor er det afgørende, at vi holder den demokratiske samtale godt i gang – hele tiden. EU-dagen 2021 kan gi’ et vitaminboost og derfor deltager Det Konservative Folkeparti selvfølgelig

Europabevægelsen er glade for at et parti som Det Konservative Folkeparti vil mere med til at udbrede samtalen om EU. Vi mener, at det er nødvendigt at debatten om EU bliver spredt ud og flere tager stilling til de emner, som påvirker os. Det er derfor utrolig vigtigt, at et parti som Det Konservative Folkeparti bakker op om EU-dagen. 

Til EU-dagen i Mariager den 28. august 2021 mødes danskerne i uformelle rammer og diskuterer de spørgsmål, der betyder noget for os alle sammen i det europæiske samarbejde. Målet er, at danskerne i større omfang involverer sig aktivt i EU-debatten fremover.

Du kan følge eventet på ”EU-dagen i Mariager” på Facebook.