Vælg en side

Det er vigtigt, at EU-debatten nytænkes. Derfor er Europabevægelsen meget glade for at indgå i et samarbejde med 3F til EU-dagen den 28. august. Det er vigtigt, at det danske folk er opmærksomme på hvor stor betydning EU har. 

Peter Kaae Holm, Europapolitisk ansvarlig i 3F og Formand for 3F’s Grønne Gruppe, ønsker også at der kommer et fornyet fokus på EU-debatten i Danmark.

– Det europæiske samarbejdes udvikling er fuldstændig afgørende for danske arbejdspladser, dansk vækst, den danske model og alle danskerne – derfor skal EU-stoffet selvfølgelig ud til de danske kaffeborde og leve.

Europabevægelsen er meget glade for det nye samarbejde. Vi mener, at det er nødvendigt at debatten om EU bliver spredt ud og flere tager stilling til de emner, som påvirker os. Det er derfor utrolig vigtigt, at en organisation som 3F bakker op om EU-dagen. 

Til EU-dagen i Mariager den 28. august 2021 mødes danskerne i uformelle rammer og diskuterer de spørgsmål, der betyder noget for os alle sammen i det europæiske samarbejde. Målet er, at danskerne i større omfang involverer sig aktivt i EU-debatten fremover.

Du kan følge eventet på ”EU-dagen i Mariager” på Facebook.