Vælg en side

Det er vigtigt, at EU-debatten nytænkes. Derfor er Europabevægelsen meget glade for at indgå i et samarbejde med IDA, Ingeniørforeningen til EU-dagen den 28. august. IDA er en vigtig organisation og deres deltagelse på EU-dagen medvirker til, at vi får sat fokus på flere dele af EU’s indflydelse. 

Thomas Damkjær Petersen, formand for IDA, ønsker også at der kommer et fornyet fokus på EU-debatten i Danmark.

– Fra IDA hilser vi EU-mødet i Mariager velkomment. EU-politikken får ikke altid den opmærksomhed i samfundsdebatten den fortjener, og vi ser EU-dagen som en kærkommen anledning til at diskutere nogle af de udfordringer, hvor EU spiller en fuldstændig afgørende rolle i nødvendige forandringer – grøn omstilling, digitalisering og hvordan vi sikrer gode jobs og vækst i Europa, siger Thomas Damkær Petersen.

Fra Europabevægelsens side er der kun glæde at spore over det nye samarbejde. Vi mener, at det er nødvendigt at debatten om EU bliver spredt ud og flere tager stilling til de emner, som påvirker os. Det er derfor utrolig vigtigt, at en organisation som IDA bakker op om EU-dagen. 

Til EU-dagen i Mariager den 28. august 2021 mødes danskerne i uformelle rammer og diskuterer de spørgsmål, der betyder noget for os alle sammen i det europæiske samarbejde. Målet er, at danskerne i større omfang involverer sig aktivt i EU-debatten fremover.

Du kan følge eventet på ”EU-dagen i Mariager” på Facebook.